Τρόποι Πληρωμής

 

thecandle.gr: Ο Νο1 προορισμός για κάθε τύπο κεριού

Για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το thecandle.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:Μέθοδος Αντικαταβολής

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε θα πρέπει να το δηλώσετε στην αίτησή αγοράς του προϊόντος και να καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα κατά την παραλαβή του προϊόντος από τον μεταφορέα. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με χρέωση 2,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%).

 

 Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 2,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%). - See more at: https://www.thecandle.gr/keria/christo-yenna/keri-sfaira-o-100mm-ekro.html#sthash.KxunQRR5.dpuf
 Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 2,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%). - See more at: https://www.thecandle.gr/keria/christo-yenna/keri-sfaira-o-100mm-ekro.html#sthash.KxunQRR5.dpuf

Τραπεζική Κατάθεση

 
Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να πληρώσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό:

 

EUROBANK
 
IBAN   GR650260 3020 0007 4020 01799 08    
 
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 0026.0302.74.0200179908
 

Η κατάθεση/έμβασμα γίνεται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της.

Εν συνεχεία θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης είτε με φαξ, στο 2634038921, είτε μέσω e-mail στο thecandle.gr@gmail.com.

Μετά τη λήψη έγκυρου αντίγραφου κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθείται η διαδικασία της επεξεργασίας της παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα.

 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Σε περίπτωση μη λήψης αντιγράφου εντός 3 εργασίμων ημερών ή μη λήψης έγκυρου αντιγράφου κατάθεσης του συνόλου του ποσού η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αζημίως και η σύμβαση πώλησης θα λογίζεται ως μηδέποτε καταρτισθείσα.
Θα σας αποστέλλεται σχετικό μήνυμα ακύρωσης του αιτήματος παραγγελίας σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει.

 

Πληρωμή με Πιστωτική κάρτα

 

Πληρώστε με πιστωτική κάρτα μέσω της Viva Payments

Δεχόμαστε Visa, MasterCard, American Express, Diners και Discover
Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας σε δόσεις.
 
Πληρωμή μέσω PayPal
 
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Paypal για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Όταν αυτή ολοκληρωθεί θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω PayPal. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο thecandle.gr
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Αν δεν λάβουμε την πληρωμή σας μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία που καταχώρησατε την παραγγελία σας θα προχωρήσουμε σε ακύρωση και θα ενημερώσουμε με email.
Όποια μέθοδο και αν επιλέξετε, είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

                                                                                               ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

α. Προϊόντα μεγάλου βάρους και όγκου, αποστέλλονται μέσω μεταφορικής εταιρείας μόνο με προπληρωμή. Σε αυτή την περίπτωση οι τρόποι πληρωμής είναι τραπεζική κατάθεση ή πιστωτική κάρτα.

β. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

 
H Ιστοσελίδα www.thecandle.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Tο πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.
 
Περισσότερα για την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων εδώ
 
 
Loading...