Λευκά Ρεσώ ±8ωρών Συσκευασία 75 τεμαχίων

Λευκά Ρεσώ ±8ωρών Συσκευασία 75 τεμαχίων
Κωδικός Προϊόντος: 107730519900
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ποσότητα: Καλάθι
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 6

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε απορίες σχετικά με την σειρά των προιόντων μας, η ομάδα του thecandle.gr είναι στην διάθεσή σας.
Ώρες Επικοινωνίας: Καθημερινά από τις 08:00 έως τις 16:00

Τηλ: 2634038922 - Κιν: 6950077400Φαξ: 26340 38921

Η ολλανδική εταιρεία Bolsius παράγει στα εργοστάσιά της ποιοτικά κεριά και εξάγει παγκοσμίως τα προΪόντα της από το 1870.

Οι ειδικοί συνεργάτες της στον τομέα του μάρκετινγκ, της έρευνας και της ανάπτυξης αφουγκραζόμενοι συνεχώς την αγορά του κεριού και της διακόσμησης μετατρέπουν τις επικαιρες τάσεις της σε νέα ελκυστικά προϊόντα, τα οποία συμμορφώνονται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Στις συσκευασίες της θα βρείτε το σήμα ποιότητας RAL, το οποίο απονέμεται αποκλειστικά σε προιόντα που αποδεδειγμένα και ύστερα από ανεξάρτητους ελέγχους είναι φιλικά στο περιβάλλον και δεν ενέχουν κινδύνους για την υγεία. 

Τι σημαίνει το RAL;

Τα προιόντα με σήμα ποιότητας RAL καίνε σταθερά, δεν στάζουν, έχουν αξιόπιστο σχήμα και φυτίλι, ανεξίτηλα χρώματα και τέλος ποιοτικά αρώματα, ενώ ο καταναλωτής μπορεί να είναι σίγουρος πως ο χρόνος καύσης είναι ο ενδεικνυόμενος. 

Επιπλέον, παρουσιάζουν ιδιαίτερα περιορισμένη εκπομπή καπνού, αιθάλης και δεν απελευθερώνουν επιβλαβείς ποσότητες διοξεινών και αρωματικών πολυκυκλικών υδρογονανθράκων. 

Έτσι, η περιεκτικότητα σε θείον και βαρέα μέταλλα είναι εξαιρετικά χαμηλή.
Συνεπώς, το σήμα RAL γίνεται το εμφανές μέτρο για τον συνειδητό καταναλωτή, ο οποίος δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα αντί της χαμηλότερης τιμής.
 

 

Απολαύστε το αχνό λίκνισμα της φλόγας τους, φέρνοντας το φως, την αγάπη και την ζωή στον χώρο σας, μαζί με μια πραγματική αίσθηση της ευημερίας!

Κατασκευασμένα με τα καλύτερα υλικά προσφέρουν όμορφη, φωτεινή φλόγα για περίπου 8 ώρες. Ανάβουν περισσότερο από μία φορά λόγω της υψηλής ποιότητας φυτίλι ενώ η καθαρή και άκαπνη καύση τους χαρίζει μοναδικές στιγμές  είτε χαλαρώνετε είτε διασκεδάζετε. Ιδανικά για οικιακή και επαγγελματική χρήση (ξενοδοχεία, χώρους μαζικής εστίασης, Catering, Spa) αλλά και για κάθε είδους εκδήλωση.

Τα ρεσώ και αξεσουάρ του "The Candle.gr" μπορούν εύκολα να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν ένα όμορφο, φυσικό περιβάλον που θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την πολυτέλεια που σας προσφέρει.

Παράγονται στην ΕυρωπαΪκή Ένωση για λογαριασμό της POT POURRΙ.

Loading...